Competitions

 
 

Inschrijven voor een wedstrijd kan door in te loggen in i-golf via onze website, www.atgolf.be.  In de rechterkolom kan u inloggen met uw federaal nummer als user en uw omgekeerde geboortedatum 'jjjjmmdd' als paswoord (tenzij u dit zelf intussen gewijzigd hebt).  Onder het tabblad 'kalender' vindt u deze wedstrijden terug.  Inschrijven kan door op het icoon met de gele pijl te klikken en daarna nogmaals te bevestigen.

Voor bijkomende informatie of hulp bij het inschrijven kan u ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Verder melden wij u ook de oprichting van een facebook groep voor de club, met de bedoeling de communicatie tussen de leden te stimuleren.  U vindt onze facebook-groep via volgende link: http://www.facebook.com/groups/atgolf/ .

Wij hopen jullie massaal te mogen begroeten en hopen dat dit de start wordt van een succesvolle sportieve werking van onze club.
 
Met vriendelijke golfgroeten
 
het sportcomité 

Golf.be

Als ATGolf lid kan u natuurlijk ook deelnemen aan alle “Open” competities.
Vooral golf.be heeft hier het grootste (meer dan 80 wedstrijden) maar ook het meest diverse (alle clubs, specifiek op maandag, speciaal voor dames, ...) aanbod.

Meer info via www.golf.be

 

Mid-Am Belgium

Specifiek gericht op de Sportieve golfer met twee afdelingen:

  • Mid-Am: ouder dan 35 jaar en handicap lager dan 12,5;
  • Young-Adults: tussen 18 en 35, en ook lagere handicap;

Deze wedstrijden zijn Federaal georganiseerd (KBGF) of Internationaal (via Mid-Am).

Meer info via www.mid-amateur.be

 

PGA

De PGA (Professional Golfers Association) heeft enkele Tours (Alliance, ...) waar voornamelijk in Pro-Am (1 Pro met amateurs) gespeeld wordt.

Meer info via www.pga.be

 

Clubs

Tenslotte zijn er een aantal clubs die bepaalde wedstrijd openen voor alle Belgische golfers (Onder ander: Winge, Steenhoven, Flanders Nippon, ...). Inschrijven kan hier via i-golf (Kalender, waar u bij Selectie “Andere Clubs” aanmerkt).