Hoe dien ik mijn EDS kaart in?


Vul uw gegevens in en upload uw scorekaart voor een handicapverwerking via EDS.

U kan hier maximum vijf keer per jaar gebruik van maken. Gelieve bij elke scorekaart volgende informatie mee op te sturen (of op de scorekaart te vermelden).

U mag de scorekaart ook als scan of foto doormailen naar sofie@atgolf.be of per post opsturen naar Atgolf, Krommelei 37, 2110 Wijnegem.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. file size: 20 MB, Max. files: 3.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Hoe starten met golf?


  Golfen is een bijzondere , maar verslavende sport die veel oefening én begeleiding vergt. Om de golfbaan op te mogen is een basiskennis van de theorie/praktijk vereist.

  Deze basiskennis wordt getest aan de hand van het golfvaardigheidsbewijs (GVB) bestaande uit een theoretisch en praktijkgericht luik. Eenmaal u geslaagd bent voor beide onderdelen, bent u in het bezit van uw eerste golfhandicap (45) en kan u de golfbaan op. We geven u hierbij wel mee dat op sommige golfbanen een betere handicap vereist is om het terrein op te mogen.

  Hoe verbeter ik mijn golfspel?


  Gedurende uw golfcarrière maakt u ongetwijfeld een verbetering van het golfspel mee. Uw golfniveau (handicap) zal hierdoor ook steeds verbeteren door deel te nemen aan officiële qualifying/counting wedstrijden of door het inleveren van een ‘extra day scorekaart’ (EDS), gespeeld op een Qualifying golfterrein. 

  GEÏNTERESSEERD?

  Ja, ik wens me aan te sluiten bij Atgolf vanaf 01/01/2021.
  (€161: €101 lidgeld + €60 federale bijdrage)